Pedalada en BTT

Aquest memorial és una pedalada en BTT per un circuit on es realitzaran dues voltes, amb una distància total de 49 Km. Els participants també teniu la opció de fer només una volta, si considereu el recorregut massa exigent.

Llegeix més ...

Quan i on?

El Diumenge 8 d'Octubre del 2017 Dissabte 4 de Novembre, a les 9:00h, a Sant Quirze del Vallès (Centre Civic Can Feliu, carrer Eduard Toldrà, s/n, 08192).

Llegeix més ...

Obsequis

Amb el preu de la vostra inscripció, tindreu una samarreta tècnica, un pack d'obsequis dels nostres col.laboradors i un bon àpat amb refrescos al final de la cursa. També sortejarem diversos lots de productes entre tots els participants al final de la prova.

Bicis elèctriques

Aquest any, com a novetat hem creat una nova categoria per aquells de vosaltres que tingueu bicis de BTT elèctriques.

Per a tota la família

Hem preparat també pels més petits diverses activitats que es duran a terme mentre es realitza la prova.

Inscripcions

El preu de la inscripció és de 15€, i les podreu fer a través de Bicinscripcions, central d'inscripcions de la Federació Catalana de Ciclisme.

 

Inscriu-te ara

Un acte solidari

Destinarem un euro de cada inscripció a favor d'un projecte solidari. Aquest any el destinarem a l'entitat Metges Sense Fronteres.

Vídeo del segon memorial Jordi Farré

Bon dia a tothom.

Ja podeu veure el vídeo oficial de la segona edició del memorial al nostre canal de youtube. Aquest magnífic video ha sigut realitzat pel Joan Rosell i el Josep Ródenas. Moltes gràcies nois, sou uns cracks. Espero que us agradi a tots.

 

I també us volem deixar una nota informativa, un petit resum de tot el que s'ha realitzat aquesta segona edició.

 

Ens veiem l'any vinent.

Classificacions del Segon Memorial

Bona tarda.

Primer de tot, els organitzadors volem donar les gràcies a tots els participants del segon Memorial.

Aqui teniu la classificació del recorregut llarg.

 

 

I del recorregut curt.

 

 

 

Esperem que us ho hagueu passat molt bé i ens veiem l'any vinent.

Pedalada en BTT

 Aquesta tercera edició de la pedalada, es disputarà novament per la Serra de Galliners al terme municipal de Sant Quirze del Vallès.

Llegeix més: Pedalada en BTT

Quan i on?

La pedalada es disputarà el Diumenge 8 d'Octubre del 2017 Dissabte 4 de Novembre del 2017, a Sant Quirze del Vallès (Centre Civic Can Feliu, carrer Eduard Toldrà, s/n, 08192). La recollida de dorsals s'iniciarà a les 7:30h del mateix dia i la sortida de la prova a les 9:00h.

Llegeix més: Quan i on?