Pedalada en BTT

Aquest memorial és una pedalada en BTT per un circuit on es realitzaran dues voltes, amb una distància total de 49 Km. Els participants també teniu la opció de fer només una volta, si considereu el recorregut massa exigent.

Llegeix més ...

Quan i on?

El Diumenge 8 d'Octubre del 2017 Dissabte 4 de Novembre, a les 9:00h, a Sant Quirze del Vallès (Centre Civic Can Feliu, carrer Eduard Toldrà, s/n, 08192).

Llegeix més ...

Obsequis

Amb el preu de la vostra inscripció, tindreu una samarreta tècnica, un pack d'obsequis dels nostres col.laboradors i un bon àpat amb refrescos al final de la cursa. També sortejarem diversos lots de productes entre tots els participants al final de la prova.

Bicis elèctriques

Aquest any, com a novetat hem creat una nova categoria per aquells de vosaltres que tingueu bicis de BTT elèctriques.

Per a tota la família

Hem preparat també pels més petits diverses activitats que es duran a terme mentre es realitza la prova.

Inscripcions

El preu de la inscripció és de 15€, i les podreu fer a través de Bicinscripcions, central d'inscripcions de la Federació Catalana de Ciclisme.

 

Inscriu-te ara

Un acte solidari

Destinarem un euro de cada inscripció a favor d'un projecte solidari. Aquest any el destinarem a l'entitat Metges Sense Fronteres.

 Aquesta tercera edició de la pedalada, es disputarà novament per la Serra de Galliners al terme municipal de Sant Quirze del Vallès.

 

Sortida de la pedalada Memorial Jordi Farré.

 

El format, i el recorregut seran diferents a l'any anterior. Hem dissenyat un circuit d'aproximadament 24,5 Km, al qual els participants hauran de fer dues voltes. O sigui, la distància total és de uns 49 Km, i amb un desnivell positiu acumulat per volta de 798 metres.

Si considereu el recorregut molt exigent, teniu la opció de fer només una volta al circuit i retirar-vos.

 

Perfil de la tercera pedalada Memorial Jordi Farré.

També hem modificat el recorregut de l'any anterior, evitant entrar en altres termes municipals, i zones molt transitades o de difícil accés.

Encara que aquest acte és una pedalada no competitiva, el recorregut és força dur, amb pujades i baixades constants, corriols, esvorancs, i trams amb pedra desfeta. Els trams més tècnics estaran degudament senyalitzats per que tingueu més precaució al passar.