Reglament

 1. És una pedalada no competitiva de BTT que tindrà lloc a Sant Quirze del Vallès el diumenge  8 d'Octubre del 2017 dissabte 4 de Novembre del 2017, al Centre Civic Can Feliu, carrer Eduard Toldrà s/n, 08192 Sant Quirze del Vallès (41°32'1.51"N - 2°4'31.44"E).
 2. Els participants hauran de realitzar dues voltes a un circuit de 24.5 Km (total 49 Km). Reservat a majors de 18 anys o amb autorització paterna o tutor legal pels menors d'edat. Es permetrà la participació de bicicletes elèctriques, però en cap cas computaran per la classificació final.
 3. Tots els participants hauran de disposar de la Llicencia Federativa expedida per qualsevol federació adherida a la UCI (Unió Ciclista Internacional). En cas de no disposar d’aquesta llicència, es podrà sol·licitar, en el mateix moment de la inscripció on-line, la llicència de dia que emet la Federació Catalana de Ciclisme a un cost de 5€ per participant.
 4. Les inscripcions hauran de fer-se on-line a través de la web de la Federació Catalana de Ciclisme fins el dia 5 d'octubre de 2017 1 de novembre. A partir del dia 28 de setembre 27 d'octubre, ja no es podrà escollir talla de samarreta. No es permetran inscripcions el mateix dia de la cursa.
 5. El preu d'inscripció és de 15€ (1 € serà a benefici d'una entitat benèfica)
 6. L’entrega de plaques i bossa amb obsequi es farà de 7:30 a 8:45 hores el mateix dia de la cursa.
 7. L’inici de la pedalada serà a les 9:00 hores.
 8. És obligatori l'ús del casc i portar la placa amb el número de participant i en un lloc visible.
 9. Tots els participants hauran de seguir les indicacions dels membres de l’organització i/o personal de control.
 10. Els participants tenen a la seva disposició un servei de dutxes, servei d'assistència mecànica, beguda i esmorzar al finalitzar la pedalada.
 11. Trofeus pels 3 participants en categoría homes i dones que hagin fet el circuit en menys temps.
 12. Política de protecció de dades i privacitat: Segons estableix la Llei Orgànica 15/1999, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, s'informa als participants que les dades personals subministrades al fer la inscripció s'incorporaran a un fitxer informatitzat de caràcter personal creat i mantingut sota responsabilitat dels organitzadors de la cursa. L'usuari podrà accedir a l'esmentat fitxer, en qualsevol moment, amb la finalitat de sol·licitar i obtenir accés, rectificació, cancel·lació i/o oposició de les seves dades personals, mitjançant l'enviament d'un e-mail a l'adreça electrònica Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Els organitzadors es comprometen al compliment de la seva obligació de secret de dades de caràcter personal, del seu deure de guardarles y adoptarà totes les mesures que calguin per tal d'evitar la seva alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat. Els organitzadors us podran enviar missatges de correu relacionats amb la cursa, mai amb fins comercials.
 13. La participació comporta l’acceptació perquè les imatges captades durant la participació, es puguin fer servir per a la posterior difusió, tant als mitjans de comunicació com en altres mitjans (webs corporatives, butlletins i revistes) de la Federació Catalana de Ciclisme i/o de l’organitzador de la prova.
 14. La prova es desenvolupa en un entorn natural i es per això que els participants hauran de tenir cura de respectar el seu entorn.
 15. L’organització es reserva el dret de modificar el present reglament, comunicant-ho degudament, per assegurar el correcte desenvolupament de la prova.
 16. El no compliment de qualsevol dels punts del reglament implica l’exclusió automàtica de la prova.
 17. L'organització es reserva el dret de modificar el circuit o fins i tot d'anul·lar la pedalada si les circumstàncies ho aconsellen. Tots els imprevistos no reflectits en aquest reglament seran resolts per l'organització i les seves decisions seran d'obligat compliment.
 18. La inscripció en la present prova implica l’acceptació de tots els punts del present reglament.

Benvinguts a la segona edició

L'organització de la pedalada Memorial Jordi Farré us vol donar la benvinguda a la Segona Edició, que es celebrarà aquest any el Diumenge 2 d'Octubre.

Llegeix més: Benvinguts a la segona edició

Qui som?

 

Som un grup d'amics d'en Jordi Farré, i entre tots hem aconseguit fer una cosa meravellosa.

Llegeix més: Qui som?

Subcategories